почеток регистрација категории услови и правила контакт
Внесете клучен збор:
  
Променете јазик (поддршка) за пишување
[latinica] [кирилица]

 

Лет во место...!

Превземете го Flash Player за да може да го видите видеото.

Само најавени корисници може да оценуваат, додаваат во фаворити и коментираат
Автор: perotaraba
Опис: Безтежинска состојба...
Датум: 6/16/2009 10:41:04 PM
Категорија: Патувања
Клучни зборови: лет
Прегледи: 1952
Гласови: 0
Бодови: 0
Коментари: 1
   
Испрати link по e-mail 

Embed: 


Коментари:


Навистина умешност е да се совлада безтежинската состојба .......
Notka, 6/18/2009 10:16:24 AM

     Сродни видеа
МОЈОТ ШКОЛСКИ ЛЕТ...


корисничко име
лозинка
 
заборавив лозинка
РЕГИСТРИРАЈ СЕ
СЕРВИСИ
 додади во фаворити   рекламирај се на idividi.com.mk