почеток регистрација категории услови и правила контакт
Внесете клучен збор:
  
Променете јазик (поддршка) за пишување
[latinica] [кирилица]

 

Летечка камера 2 дел

Превземете го Flash Player за да може да го видите видеото.

Само најавени корисници може да оценуваат, додаваат во фаворити и коментираат
Автор: Александар_А
Опис: Снимато со леќа 20мм фокална далечина
Датум: 2/7/2008 11:32:54 AM
Категорија: Разно
Клучни зборови: контакт тел. +389(0)70678220
Прегледи: 2478
Гласови: 0
Бодови: 0
Коментари: 2
   
Испрати link по e-mail 

Embed: 


Коментари:


Благодарам за комплиментот. Инаку лесно се доаѓа до податоци, на гогл има и тел. Сепак ќе ги имаш на мејл. Ова мејл е така?
Александар_А, 2/7/2008 4:16:16 PM

Добра прошетка и снимка. Ако може авторот да остави контакт податоци на sodrzini@idividi.com.mk...
brzi, 2/7/2008 2:13:56 PM

     Сродни видеа


Нема внесени видеа со сродна содржина


корисничко име
лозинка
 
заборавив лозинка
РЕГИСТРИРАЈ СЕ
СЕРВИСИ
 додади во фаворити   рекламирај се на idividi.com.mk